Tontit Lappi

Toteuta unelmasi nyt ja hanki oma tontti taianomaisesta Lapista. Esim. Kuusamon Rukalta voimme nyt tarjota sinulle puitteet jossa perheinesi voitte nauttia hetkistä joiden yhteinen muisto kantaa läpi koko elämän. Mökki Rukalta muuttaa elämäsi.

Tontit Lappi ja Kuusamo

Asemakaava tontti Kuusamosta tarjoaa sinulle samat mukavuudet joihin olet tottunut jo kotonasi. On vedet ja viemärit ja hyväkuntoiset talvellakin talviauratut ja valaistut tiet perille. Matkaa Kuusamon lentokentältä on tontille vain 20 km, joka taittuu helposti huoltoyhtiömme järjestämällä kuljetuksella kentältä tontille noin 15 minuutissa. Lentoaika Helsingistä Kuusamoon kestää noin 1 t 15 minuuttia. Ei siis hullumpi mökkimatka, vai mitä?

Helppoa avaimet käteen rakentamista.
Rakennusalan yhteistyöyrityksemme myös auttaa teitä rakentamaan tontille talon juuri kuten te sen itse haluatte, olipa kysymyksessä sitten 60 m2 mökki tai 300 m2 huvila. Kerrotte heille vaan suunnitelmanne ja he antavat teille siitä tarjouksensa, joko ns avaimet käteen periaatteella tai siten kun sen haluatte.

Alueen historiaa:
Rukajärven Loma-ja kurssikeskuksen kaava-alue on pinta-alaltaan noin 100 ha. Alue on suunniteltu alun perinkin Turun Sunnittelukeskuksen toimesta siten että se palvelisi asukkaitaan ympäri vuoden, eikä vain 8-10 parasta lasketteluviikkoa, kuten monesti on asian laita. Edullinen tontti Kuusamosta on myös itsessään loistava sijoitus tulevaisuuteen. Maa-alue ei häviä mihinkään maailman myrskyissäkään.

Tontit Lappi - Tiedustelut:
Heikki Kaven
puh. 0400-827701