Tontti Kuusamo

Toteuta unelmasi ja hanki nyt oma lomatontti taianomaisesta Lapista. Esim. Kuusamosta voimme nyt tarjota sinulle puitteet jossa voit perheinesi nauttia hetkistä joiden yhteinen muisto kantaa läpi koko elämän.

Tontti Kuusamo - Vapaa-ajan asunto Ruka

Kuusamon asemakaava-alue sijaitsee Rukajärventien varressa, noin 4,5 km kaakkoon Rukan rinnekeskuksesta. Sen kokonaispinta-ala on 100 ha. Kaava-alueen läpi on rakennettu Soukkelotie, josta haarautuu useita pienempiä poikkiteitä. Alueen rakennetut tiet ja kunnallistekniikka tarjoavat sinulle samat mukavuudet joihin olet tottunut jo kotonasi. On saatavissa vedet, viemärit ja lämmöt. Hyväkuntoiset talviauratut tiet talvella, sekä valaistut tiet vievät sinut turvallisesti perille. Kilometrejä tontille Kuusamon lentokentältä kertyy vain 20 km, joten matka sinne taittuu helposti taksilla tai huoltoyhtiömme järjestämällä joukkokuljetuksella. Myöhemmin voi alueen asukas hankkia paikalle pysyvästi vaikka edullisen kakkosauton.

Lentoaika Helsingistä Kuusamoon kestää noin 1 t 15 minuuttia. Ei siis hullumpi mökkimatka, vai mitä?

Rakennusalan yhteistyökumppanimme myös auttavat teitä rakentamaan tontille talon juuri kuten sen olitte haaveilleet, olipa kysymyksessä sitten 60 m2 mökki tai 300 m2 huvila. Hahmottelette vaan suunnitelmanne ja he antavat teille siitä edullisen tarjouksen, joko ns avaimet käteen periaatteella tai siten rakentamisen siihen vaiheeseen kun sen itse haluatte. Täällä voitte kokeilla myös rakentamisen uusia trendejä. Voitte vaikkapa kokeilla hyödyntää viimeisimpiä aurinkoenergia lämmittimiä, tai ehkä jopa maalämpöä.

Tontti Kuusamo - Tiedustelut:
Heikki Kaven puh. 0400-827701
heikki.kaven@x-index.fi